Handelsvilkår
 

Handelsvilkår

HANDELSBETINGELSER

Når du handler på billigsport.dk indgås aftaler på dansk. Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner (DKK). 
Vi tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt og tastefejl.

GENERELLE OPLYSNINGER

Firma: SPORTSSHOP ALLERØD IDRÆT A/S
CVR-nr.: 12263007
Adresse: M. D. Madsensvej 12, 3450 Allerød
E-mail: info@billigsport.dk
Telefonnummer: 22 29 10 40

Etableringsår: 2016

Betaling

På billigsport.dk kan der betales med Dankort, Visa, Visa Electron og MasterCard. Der tillægges ikke gebyr på betalingskort.
Ved køb reserveres beløbet på betalingskortet. Beløbet hæves først, når varen sendes.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

PriceRunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster ingenting og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det er gratis og tager kun et øjeblik.
Registrer dig for din PriceRunner Købsgaranti

Hvis du ønsker, at dit køb skal dækkes af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som forbruger. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er ødelagt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti omfatter altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige vilkår for Købsgarantien.

Vi er en af de udvalgte butikker, som er omfattet af PriceRunners Købsgaranti. På PriceRunner er de butikker, der indgår i garantien, markeret med Købsgaranti-symbolet i forbindelse med deres navn. Formålet med Købsgarantien er, at kunder skal kunne føle sig trygge, når de handler på nettet.

Som den største tjeneste til produkt- og prissammenligninger hjælper PriceRunner hver måned mere end en million danskere med at sammenligne produkter. PriceRunner blev startet i 1999 og har altid været uafhængig og gratis at bruge.
 

LEVERING

Ved køb for over 600 kr. er der fri fragt.
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
- GLS Pakkeshop: 35,- kr. og Fri fragt ved køb over 600,- kr.
- GLS Erhvervslevering: 35,- kr. og Fri fragt ved køb over 600,- kr.

- Post Danmark med omdeling: Pris kr. 45,-
- Post Danmark uden omdeling - Pris kr. 39,-

Forventet leveringstid er 1-5 hverdage. Ved længere leveringstid vil du blive kontaktet herom. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Produkter der skal trykkes eller broderes kan have en længere leveringstid end 5 dage.

billigsport.dk leverer som udgangspunkt kun i Danmark. Ønsker man levering til udlandet, er man velkommen til, at kontakte os vedr. dette.

Oplysninger om pakkeforsendelser leveres og understøttes af Post Danmark og GLS. 

Hvis den pakkeboks/pakkeshop du har valgt er fyldt, vil din pakke blive leveret til en nærliggende pakkeboks/pakkeshop

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på billigsport.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. 

ALLE ORDRE SOM ER BESTILT MELLEM D. 14/11 TIL 23/12 KAN DOG BYTTES FREM TIL 15/01.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os via e-mail: info@billigsport.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Levering af varer, der er specielt fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov. Dette gælder også såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt, f.eks. ved tryk og brodering

Leverede varer som er specielt bestilt hjem.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen frem til varen er modtaget af billigsport.dk.

Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

billigsport.dk anbefaler, at varen returneres via et anerkendt fragtfirma og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og modtage kvittering for at pakken er udleveret.
Billigsport.dk afhenter IKKE pakke ved droppoints, så man kan kun returnere pakker med omdeling til erhverv.

Hvis returneringen af varen lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, returneres købesummen til det ved varekøbets anvendte betalingskort.

Ønsker du at returnere en vare, skal du altid vedlægge en kopi af din faktura og sende pakken til:

Billigsport.dk
M.D. Madsensvej 12
3450 Allerød

Varer der returneres pr. efterkrav eller som sendes uden porto, nægtes modtagelse.

Varens stand, når du returnerer den:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vurderingen af den handelsmæssige værdi foretages af billigsport.dk.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og vurderet den, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Købsfakturaen skal vedlægges varen.

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på billigsport.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ønsker du at sende din reklamation til billigsport.dk skal du tage kontakt til kundeservice på 48 17 37 74 eller info@billigsport.dk inden varen returneres.

Varen skal sendes til:

Billigsport.dk
M.D. Madsensvej 12
3450 Allerød

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er og så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og vi afhenter ikke hos pakkeshops.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

BYTTESERVICE

Varen skal sendes til:

Billigsport.dk
M.D. Madsensvej 12
3450 Allerød

Når en vare skal byttes, skal du selv afholde udgiften for forsendelse til billigsport.dk.

Momsrefusion til Grønland

Hvordan får jeg momsen retur, når jeg bor i Grønland og gerne vil købe noget hos Billigsport.dk?

Når du handler hos Billigsport.dk, har du mulighed for at få den danske moms refunderet. Dette gør vi gerne hos Billigsport.dk, da du skal have mulighed for, at kunne importere varer, som ikke er nemme at fremskaffe i Grønland.

Når du handler og skal have momsrefusion, sker dette over to processer.

Den ene proces er handlen, som foregår på Billigsport.dk. Her køber du varen med moms og fragt.
Når du modtager varen, har du ret til at søge om at få momsen retur. Her skal, der gives et stempel fra myndighederne om, at dette er blevet godkendt. Denne del står du selv for.

For at du kan få momsrefusion hos Billigsport.dk, skal følgende være opfyldt.

  • Du skal bo og have adresse i Grønland
  • Du skal sørge for at få stemplet din kvittering hos myndighederne
  • Vi skal have dit registrerings- og kontonummer fra din bank, så vi kan sende pengene til dig
  • Billigsport.dk skal, som minimum have 14 dage til at refundere pengene
  • Alle oplysninger skal sendes til info@billigsport.dk

Grønland er et af de få lande, hvor der kan betales moms tilbage, på varer købt i en dansk butik eller webshop.

Når der skal søges om momsrefusion, skal dette ske senest 3 måneder fra købsdatoen, så det er vigtigt at dette bliver gjort. Der kan ikke tilbagebetales noget beløb, uden synligt stempel på fakturaen.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos billigsport.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren hos billigsport.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på billigsport.dk er SPORTSSHOP ALLERØD IDRÆT A/S CVR-nr.: 1226300
Oplysninger afgivet til billigsport.dk videregives eller sælges på INGEN måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos SPORTSSHOP ALLERØD IDRÆT A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@billigsport.dk
 

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 48 17 37 74 eller info@billigsport.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse:

billigsport.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

PRISGARANTI:

På billigsport.dk er der prisgaranti. Hvis man på købstidspunktet(Samme dag) kan finde en tilsvarende varer(Model, farve og str.) på en anden dansk webshop, vil billigsport.dk matche denne pris.
Differencen vil blive overført til købers kort.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Bestillingsprisen ændres ikke, hverken ved prisfald eller prisstigning på billigsport.dk

Rabat

Der gives ikke klub-/virksomhedsrabatter på i forvejen nedsatte varer uden, at dette er af særskilt.