Returvarer
 

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på billigsport.dk. Dog kan alle varer der købt fra d. 15/11 til 23/12 byttes frem til 15/01.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os via e-mail: info@billigsport.dk

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, der er specielt fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov. Dette gælder også såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt, f.eks. ved tryk og brodering.
Leverede varer som er specielt bestilt hjem.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.


Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen frem til varen er modtaget af billigsport.dk.

Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder. billigsport.dk anbefaler, at varen returneres via et anerkendt fragtfirma og at varen sendes som pakkepost. Vi afhenter ikke returpakker hos pakkeshopper. På den måde er der mulighed for at spore pakken og modtage kvittering for at pakken er udleveret. Hvis returneringen af varen lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, returneres købesummen til det ved varekøbets anvendte betalingskort.

Ønsker du at returnere en vare, skal du altid vedlægge en kopi af din faktura og sende pakken til:
Billigsport.dk
M.D. Madsensvej 12
3450 Allerød


Varer der returneres pr. efterkrav eller som sendes uden porto, nægtes modtagelse. Varens stand, når du returnerer den:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vurderingen af den handelsmæssige værdi foretages af billigsport.dk.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Det er vigtigt, at du skriver dette på den medfølgende faktura eller følgeseddel. Der vil typisk gå 4-5 arbejdsdage, fra vi modtager en varer til, at ens penge er refunderet til ens konto.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og vurderet den, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Købsfakturaen skal vedlægges varen.

Du er også velkommen til og komme forbi vores butik og returnere din vare her.

Vores åbnigstider er mandag til fredag 09:30 - 18:00 og lørdag 09:00 - 14:00.

REKLAMATIONSRET


Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på billigsport.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ønsker du at sende din reklamation til billigsport.dk skal du tage kontakt til kundeservice på 48 17 37 74 eller info@billigsport.dk inden varen returneres.

Varen skal sendes til:

Billigsport.dk
M.D. Madsensvej 12
3450 Allerød

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er og så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

 

BYTTESERVICE

Varen skal sendes til:

Billigsport.dk
M.D. Madsensvej 12
3450 Allerød

Når en vare skal byttes, skal du selv afholde udgiften for forsendelse til billigsport.dk. Vi skal nok betale for fragten på den nye vare.